Szeretettel köszöntünk a Demeter Masszázs oldalán! Masszázs budapesten

Masszázs ajándékba

masszőr budapest

Ne keresgéljen tovább! Masszőr Budapesten a IV. kerületben vár egész nap.

Masszázs budapesten

Ha megajándékoznád magad vagy szeretteid, kollégáid vagy ügyfeleid, mi szívesen segítünk masszázs szolgáltatásainkkal!
Minden masszázs fajta saját és más részére is megvásárolható, ugyanakkor kérünk, hogy a masszázsok leírását, javallatait és főként, hangsúlyozottan az ellenjavallatokat alaposan tekintsd át, hiszen a segítés a fő célunk, semmiképp sem szeretnénk ártani Neked!

Ha fáj a hátad, ha meghúztad a derekad

Ha fáj a hátad, ha meghúztad a derekad, a vállad, lapockád vagy épp a nyakad kellemetlenkedik, ha rosszul léptél, vagy ha felfrissülnél, egy masszázs segítene, úgy érzed, teljessé válna a napod, harcolnál a narancsbőr ellen, keress minket bátran! Célunk a gyógyítás, a segítés, a közérzet javítása, a stressz okozta izomzat feszességének oldása, a relaxálás lehetővé tétele, nyugalmad, feltöltődésed biztosítása.
Tesszük mindezt jó kedvvel, szakértelemmel, pozitív életszemlélettel és csak Rád koncentrálva.
Szalonunk elég pici ahhoz, hogy semmilyen felesleges személyzet nem kapott helyet benne, recepciós és a többi masszázsra várakozó vendég, több aktuálisan dolgozó masszőr nem fér el ezen a kicsiny területen. Így elmondható, hogy az igazi relaxáló csönd vagy az őszinte, nyitott beszélgetés is lehet a masszázs plusz programja.

Fő, hogy Te jól érezd magad

Sokak számára nagy hátrányunk, hogy páros masszázs nem megoldható a hely szűke miatt. Ugyanakkor masszőrként hiszünk abban, hogy az igazi masszázs élmény a masszőr és a vendég jelenlétével élhető át, és nincs igazából szükség ilyenkor a párunkra. Egy vendég és egy masszőr megismerhetik egymást, beszélgethetnek, rengeteg dolgot megoszthatnak egymással, sőt akár még a párjukról is szólhat olykor a csevely. A masszázsban pontosan az az egyik legnagyszerűbb, hogy ellazít, segít feloldani a gátakat és gátlásokat.

Masszázs az otthonodban

Ha nem szeretnél eljönni szalonunkba, természetesen otthonodban is lehetőséged van a masszázs igénybevételére, amikor is Demeter Viktor gyógymasszőrünk látogat el hozzád.

Masszázs rendezvényeken, bulikon...

Ha céges rendezvényekre, bulikra vagy családi és baráti összejövetelekre szeretnél masszőrt, hogy vendégeid, munkatársaid, barátaid vagy épp családod megörvendeztesd a masszázs adta pozitív hatásokkal, természetesen több szakképzett masszőr munkatársunkkal is felvonulhatunk.

Szociális rászorultság esetén is keress minket!

Minden egyedi kérés, kérdés esetén várjuk megkeresésed! Szociális rászorultság esetén is keress minket bátran, hiszen egyesületünk a segítést tűzte ki célul, melytől a pénz hajtotta világban sem szeretnénk eltérni.


Oldalainkon jó olvasgatást, masszázsainkkal pedig igazi kikapcsolódást kívánunk!
a Demeter Masszázs csapata