Masszázs árak

Masszázsok ajándékozása minden alkalomra

Ajándékkártya vásárlására folyamatosan van lehetőség szalonunkban, amennyiben ajándékoznád a masszázst.
Ajándékkártyáink a vásárlástól vagy az előre egyeztetett ajándékozási időponttól számítva 60 napig érvényesek.

Az esetleges akciók esetén külön jelezzük a kártyán az érvényesség pontos idejét. Minden esetben személyes forgalmazást tudunk garantálni, kézzelfogható kártyát tudsz adni szerettednek, legyen akár névnap, születésnap, karácsony, évforduló, különleges alkalom, vagy csak egyszerű meglepetés, kedveskedés.
A táblázatban szereplő árak hétköznapi és hétvégi (szombat és vasárnap egyaránt) felhasználásnál fizetendők, ha ünnepnapokon veszi majd várhatóan szeretted igénybe a masszázst, akkor az "ünnepi időpontokra" érvényes árak számodra az irányadók!

Szolgáltatások, árak
Masszázs fajta Időtartama Hétköznap Hétvége, ünnepnap és hétköznap 21:00 után
Gyógy-Frissítő masszázs 15 perc 4 200 Ft 8 400 Ft
Gyógy-Frissítő masszázs 30 perc 6 000 Ft 12 000 Ft
Gyógy-Frissítő masszázs 60 perc 12 000 Ft 24 000 Ft
Gyógy-Frissítő masszázs 90 perc 18 000 Ft 36 000 Ft
Gyógy-Frissítő masszázs 120 perc 24 000 Ft 48 000 Ft
Kismama masszázs 15 perc 4 200 Ft 8 400 Ft
Kismama masszázs 30 perc 6 000 Ft 12 000 Ft
Kismama masszázs 60 perc 12 000 Ft 24 000 Ft
Cellulit masszázs (alakformáló, zsírégető, fogyasztó) 45 perc 13 200 Ft 26 400 Ft
Cellulit masszázs (alakformáló, zsírégető, fogyasztó) 90 perc 20 400 Ft 40 800 Ft


Az árak 2022 február 28-tól érvényesek.

A cellulit masszázs szolgáltatás bérlet (kedvezményes) formában a bérlet megkezdésétől maximum 6 hétig érvényes, tehát a menstruációs időszakot is figyelembe véve legalább heti 2 alkalommal szükséges igénybe venni a kezelést a 10 alkalom felhasználásához.

Ünnepi időpontok, hétvége – állandó elérhetőség

Lehetőség szerint igyekszem mindig a vendégek rendelkezésére állni.
Nyilván családi hátterem és néhány program ezt olykor nem teszi lehetővé, de törekszem arra, hogy főként a fájdalmak enyhítése céljából szinte mindig elérhető legyek és masszíroztathass nálam.

Keress tehát bátran:
  • Szilveszter, újév (december 31. és január 1.)
  • nemzeti ünnepeken (március 15. május 1. augusztus 20. október 23. napokon)
  • húsvét és karácsony alatt is

Ezekhez tartozó esetleges hosszúhétvégéken is kapható tehát masszázs. Ezekben az időszakokban nem vehetők igénybe esetleges kedvezményeim, akcióim, kivéve, ha külön meghirdetésre kerül az ellenkezője. Emelt árakkal nem találkozol ilyenkor, de nyilván Rád bízom az extrém időpont értékelésének módját.
Az ajándékkártyák nem használhatóak fel az ilyen extrém időpontokban!

Masszázs támogatással, ingyenesen vagy kedvezményesen

Segíteni öröm. Én vakon, fogyatékossággal élve is megpróbálok tenni a hozzám fordulókért mind szakmailag, mind pedig olykor engedmények nyújtásával.

Szociálisan rászorulók esetében a fenti árak nem mérvadóak, egyedi masszázs árakért és kedvezményekért írásos megkeresésed e-mailen várjuk!
A megkeresésnek tartalmaznia kell egy egyszerű elektronikus formában megírt kérelmet, a kérelem indoklását, jövedelemigazolást, esetleges betegségek igazolását, körülményeid bemutatását, stb.

Ajándékozz masszázst!

Születésnap, névnap, karácsony? Évforduló vagy épp egy kis kedveskedés egy kollégának? … Mindegy milyen alkalomra, a masszázs tökéletes ajándék annak, aki szereti, de még annak is, aki soha sem masszíroztatott.
Minden masszázs ajándékozható, de ajándékozás előtt mindenképp olvasd át a weboldalt és akár telefonon vagy írásban egyeztess velem az esetleges kontraindikációk elkerülése érdekében!
Az ajándékmasszázsok a tervezett átadástól 60 napig vehetőek igénybe. Ezt követően az alkalom vagy akár a több alkalom is elvész, ezért fontos említeni annak, aki a meglepetést kapja, hogy ne feledkezzen el masszázsáról.


Lemondási információk

Foglalásnál, vedd figyelembe, hogy érkezni jobb előbb, mint később. A késés mértékével csökken masszázsod időtartama. Általánosságban elmondható, hogy szinte mindenütt az időtartamok tartalmazzák az öltözést és a vetkőzést, így már amúgy is pár perccel rövidebb masszázsod, mint az igénybe vett időtartam, nem érdemes ezt tovább csökkenteni.

Mindenkinek közbe jöhet bármi, sajnos akár nagyobb problémák is történhetnek. Természetesen ezek egyedi mérlegeléssel minden szabályt átírhatnak.

Elkerülendő a kihasználatlan időket, a lefoglalt és nem kihasznált helyeket, lemondás kapcsán az alábbiak érvényesek:

Akár ajándékkártyával, akár anélkül igényelt masszázsszolgáltatásaimnál érdemes figyelni az időpont megválasztására, a lemondás elkerülése végett!
Masszázsod előtt 24 órával való lemondásnál természetesen semmilyen következménye nincs a lemondásnak, míg az azon belül lemondott masszázs alkalom ajándékkártyák esetében elvész, míg normál igénybevételnél a következő találkozásnál az alkalom árának 50%-a megfizettetésre kerül.
Elvész és megfizettetésre kerül a teljes alkalom, ha a lemondás nem történt meg, egyszerűen nem jelenik meg időpontjára a bejelentkezett személy.