Szék -irodai masszázs

Bulik, rendezvények, irodák - mi mindenhol masszírozunk!

Éjjel és nappal, reggel vagy este, hétköznap és hétvégén akár több szakképzett masszőrrel is kivonulhatunk!
Akár székmasszázsról, akár bármely más masszázsfajtáról lenne szó, kérjük, hogy minden esetben a kapcsolat menüpontnál kérj árajánlatot, ismertetve velünk a várható létszámot, igényelt masszázs szolgáltatást, a helyszín adottságait, és a masszírozásra szánt időkeretet (mettől meddig dolgozhatunk)!

Szék vagy ágy, ülve vagy fekve?

A masszázsok kivitelezésének lehetőségeiről

True Két féle módszerrel végzett masszázs közül választhatsz, ha ezt a szolgáltatást kívánod megrendelni.
Lehetőséged van hagyományos masszázságyon végzett masszázsok igénybe vételére, amelyről bővebben olvashatsz a Gyógy és frissítő masszázs menüpont alatt. Ezt akkor érdemes választanod, ha a helyszín alkalmas az általános technikai feltételek kialakítására.


Melyek is ezek?

Elsődlegesen a higiéniai követelményeket érdemes kiemelnünk. A masszőr számára kézmosási lehetőséget mindenképp kell biztosítani, a különböző vivőanyagok eltávolítása és a fertőzések elkerülése érdekében.
Jelentős még a jól elszigetelt, vetkőzést és öltözést szabadon lehetővé tévő hely, mely a vendégek szempontjából elengedhetetlen. Érdemes minden zavaró körülményt is kizárni, egy kis relaxálás érdekében, hogy méginkább hatékony legyen a masszázs (hangzavar, jövés-menés, stb.).
Ha mindezek a feltételek nem tűnnek adottnak, érdemes a széken végzett, ruhában történő masszázst választani.

Székmasszázs, irodai masszázs

Szék masszázsFontos az elején megjegyezni, hogy ezt a masszázst ülve, ruhában éli át a kedves vendég. Éppen ezért egy olyan közegben ahhol a fentebb részletezett feltételek nem teremthetők meg, kifejezetten javasolható ennek alkalmazása.

A székmasszázs tehát egy kb. 20 perces, megszabott rendszerű szárazmasszázs, mely kis helyigénye, vetkőzést nem igénylő mivoltja és vivőanyag nélküli végzése okán kifejezetten irodai, rendezvényeken lévő - akár egyszerűbb, nomádabb - körülmények közé optimális.

Végigmasszírozza a hátat, derekat, fejet, nyakat, felkart, alkart, kezeket és az ujjakat. Tehát pontosan az ülő, főleg a számítógépes munka okozta fájdalmas testrészeket hivatott felfrissíteni, átdolgozni.

Élettani hatását tekintve a svédmasszázs fontosabb hatásaival megegyezik:

  • vérkeringés és anyagcsere fokozása
  • méregtelenítő folyamatok beindítása

Mindezeken túl fájdalomcsillapításra, relaxálásra és izmok feszességének oldására is javasolható.

A székmasszázs ellenjavallatai (kontraindikációi)

Mint minden kezelésünknél, itt is fontos beszélnünk az ellenjavallatokról, arról, hogy mely esetekben nem végezhető székmasszázs.

Röviden összefoglalva a masszázs általános ellenjavallatai: Akut állapotok, gyulladásos betegségek, fertőző betegségek, láz, csonttörés, ficam, égés, trauma, ittas állapot, epilepszia, bőrelváltozások, rosszindulatú daganat, terhesség első két és utolsó hónapja, menstruáció legerősebb napja, obliteratív (elzáródásos) érbetegségek, akut vénás betegségek, szívritmus zavar, előrehaladott csontritkulás.
Ha tanácstalan lenne egy vendég, érdemes a masszőrt, de méginkább kezelőorvosát megkérdezni, hogy ajánlja-e ezt a fajta masszázs formát.