Vendégkönyv

Fontos a véleményed!

Ha elmondanád a masszázsodról és masszőrödről gondolataid, benyomásaid, érzéseid, érdeklődéssel várjuk! Jó és rossz tapasztalatokat, kritikákat, minden megfogalmazott véleményt írj meg bátran, hiszen új vendégeinknek hasznos és tanulságos lehet!
Facebook oldalunkon található értékelés, véleményírás mellett, várjuk véleményed. Kapcsolat

Igazán köszönjük minden sorod!

A küldött véleményeket javítás, módosítás nélkül tesszük közzé, kivételt természetesen a politikai, vallási, faji vagy más megkülönböztetést sugalló, vagy trágár, ide nem illő írások képeznek.
A Lepkeháló Egyesület a közölt véleményekért semmilyen felelősséget nem vállal, a megszólalások nem tükrözik tagjaink, önkénteseink és munkatársaink nézetét.

George Tailor

Köszönöm Viktor a mai de nem utolsó masszazst. Üdv.: Chef úr

Arizotya

Kedves Viktor! A masszázs használt, azóta sokkal jobb a hátam. Aranyos a kutyád!

Cz. Tündi

Kedves Viktor! Nagyon köszönöm a masszázst! Napról-napra jobb a hátam. Sem orvos, sem gyógyszer nem javított rajtam annyit, mint a masszázs! Készülj, még megyek.

P. Évi

Nagyon örülök, hogy 8 hónappal ezelőtt a Viktorra rátaláltam az interneten. Október óta minden pénteken igénybeveszem az 1 órás masszázst. Felfrissíti a testemet, lelkemet. Masszaázs után az egész heti feszültség, stressz elmúlik. Nagyon jó érzés. Amíg megtehetem, addig mindig szeretnék menni. Köszönöm Viktor.
Ui: Aki megteheti annak javaslom, hogy próbálja ki, nem fogja megbánni.

Tündi

Nagyon jó volt a masszázs, felfrissültem és már most az első alkalom után érzem, hogy van hátam, derekam, ellazult izmaim, amik nem csak fájnak. Köszönöm! Biztosan járni fogok hozzád kedves Viktor! Mindenkinek ajánlom, aki még esetleg hezitál és böngészi a hozzászólásokat. Korrekt áron kellemes felfrissülés, jó hangulatban, jó kezű masszőrnél, ez az amit itt kapni lehet.

Groszmann Anikó

Nagyon köszönöm a 30 perces lazítást.Mindenkinek ajánlom

Gallits Gábor

Hamarosan újra találkozunk, nagyon jól tudsz masszírozni, végre nem a fájdalmat érzem a lábaimban miután megmasszíroztad őket,hanem,hogy vannak lábaim . Nagyon köszönöm Neked . Egyébként a Facebook-on kiírt üzenetedet megosztottam a Facebook-on .
Üdv.: Gallits Gábor
Ja és még el nem felejtem,nagyon jó az oldalad tartalommal, kinézettel, mindennel együtt

Fábi

Kedves Viktor! Nagyon jól esett a masszázs. Végre mindenki számára elérhető áron lehet minőségi szolgáltatást igénybe venni. Csak javasolni tudom mindenkinek, hogy próbálja ki!

Ancsa

Kedves Viktor, nagyon jó érzés, hogy nem fáj a hátam és újra tudom forgatni a fejem(na nem a pasik után) köszönöm

Kati

Kedves Viktor! Első találkozásunknál, már olyat kihoztál belőlem, és annyit nevettem mint nagyon ritkán. Nagyon jó érzéked van az emberek lelkéhez, és nem mellesleg a kezed! Igaz a hátam nem érzem, és nem tudom mozgatni a kezeimet, de bármit megért ez a masszás!! Alig várom a következőt, mit tudsz még témát találni, hogy megnevettes, akkor is amikor 3 másodpercig elájulok a "vibrálásodtól"

TAdri

Kedves Viktor és Idelátogatók! Köszönöm a profi masszázst! Csak egy napig volt az első alkalom után izomlázam, de kibírható. Holnap jön a második alkalom remélhetőleg eltűnnek a fránya izomcsomók! Bátran ajánlom mindenkinek a vidám légkörű egészséges kikapcsolódást Viktornál!

Szabó Melinda és Takács Zoltán

Kedves Viktor! Isteni volt a masszázs, és a társaság is kiváló! Nagyon köszönjük!
ui: Legközelebb lazítok megígérem!!!

Cs. Andrea

Kedves Viktor! Köszönöm szépen! Profi masszázs, teljes ellazulás - némi finom kínzással -ugye sajnos azok a fránya csomók Bátran ajánlom mindenkinek, próbáljátok ki, Viktor Mestere a szakmájának!
Jövök még.. reszkess ...

F. Erika

Kedves Viktor! Nagyon jó volt a masszázs, másnap iszonyú izomlázam volt, és már egy alkalom után is érzem a hatást. Ajánlom másnak is
Üdv:
F.né Erika

D. Kati

Kedves Viktor, Szuper volt a tegnapi masszázs. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar, de már egy fél órás masszázs után érzem, hogy egyenesebben tartom magam, a fejemet "önkéntelenül" is a megfelelő pozícióban tartom, rosszul esik ha be van hajlítva a nyakam és lefelé tartom a fejem, mert érzem, hogy nem ez a helyes tartás és azonnal korrigálom. Mindenképp javasolni fogom. Jövő hét kedden találkozunk!
Üdv,
D.Kati

Bea

Kedves Viktor, Azóta több, mint egy hét eltelt, Most a szigetről küldöm üdvözletemet. A masszázs maga volt az élvezet, De a csikladozás csak Neked jelentett örömet. Köszönök mindent, de ezt úgyis tudod, A decemberi programodban, remélem helyet kapok!
Bea

Erika

Kedves Viktor! Köszönöm a több mint 100 csomóm eltüntetését! A megbeszélt időpontban, ahogy eddig is megyek! Én már ajánlottam és ajánlom másoknak is "Viktor kezeit"!

Vic

Kedves Viktor, remek volt a masszázs, úgy gyúrtad át a fáradt izmaimat, hogy utána napokig frissnek éreztem magam.

Miks Csaba

Kedves Viktor! Hétfőn megyek, már alig várom, jó lesz végre egy jó kis masszázs. Üdv:
Csabi

Csikós Dóra

Mindenkinek csak ajánlani tudom: felfrissíti a testet és a lelket. Kedves, barátságos környezetben jó kezekben van az ember! Azonnal segített a derékfájásomon. Rendszeres vendégük leszek.
Köszönöm!

Miks Csaba

Kedves Viktor! Köszönöm a finom masszázst, ajánlom másnak is, hogy keressen fel, és jövök legközelebb is.