Kapcsolat

Újpest központban

(1043 istván út 1. IV/23. Kapucsengő: 23.)

Autóval érkező vendégeknek ajánlom a pár perccel hamarább való megérkezést, hogy parkolóhelyet találhassanak!

Az ünnepek alatt teljes körűen elérhető vagyok, lehet karácsony, szenteste, újév, nemzeti ünnepek (október 23. március 15.), húsvét vagy épp az államalapítás ünnepe (augusztus 20), halottak napja, számomra a segítés célja a fontos.

Nyitva tartás a hét minden napján, ünnepnapokon és minden hétvégén is!

BEJELENTKEZÉS ALAPJÁN!

Masszázs bejelentkezés, érdeklődés: +36(70) 636-2990

A hét minden napján hívható vagyok lehetőség szerint 08:00-20:00 között!
Érdeklődés, ajánlatkérés - tehát nem kifejezetten időpont foglalási szándék esetében - a telefonos megkeresés helyett javaslom az e-mailen vagy onlinetörténő kapcsolatfelvételt!

Rendezvényre szánt masszázs kapcsán való érdeklődés esetében, kérjük az alábbi adatok minél pontosabb megadását:
helyszín (címe és adottságai - kézmosás, wc, masszázsra szánt terület nagysága -) a rendezvény (jellege, várható létszáma, időtartama). A minél részletesebb adatmegadás a kért árajánlat pontosságát szolgálja.

Telefonos, e-mailes vagy online megkeresésünkkel elfogadod a lepkeháló egyesület adatkezelési nyilatkozatát, melyet idekattintva olvashatsz!

Üzenet küldése

Érdeklődés

Masszázs és masszőr kollégáink kapcsán, ajánlatkérés, észrevételek, szociális rászorultság jelzése, álláskeresés, üzleti és más megkeresések: demeter.viktor@gmail.com

Online kapcsolatfelvétel esetén 2 napon belül garantáljuk a válaszadást.

Masszázsfoglalási és bejelentkezési információk

Az elektronikus időpontfoglalást csak abban az esetben ajánlom, ha későbbi, akár hetekre előre szeretnél időpontot magadnak, mert mindig a telefonos megkeresések élveznek előnyt, az állandó online kapcsolat hiánya miatt.

Mind a masszázs fajtájának, időtartamának és a számodra legmegfelelőbb időpontnak a kiválasztása telefonon kényelmesebb, gyorsabb és pontosabb.
Érdemes mielőbb bejelentkezned, ha teljesen konkrét időponthoz ragaszkodsz.
Amennyiben nincsen ennyire határozott elképzelésed és rugalmas vagy, sok esetben lehetőséged lehet akár az aznapi masszázs igénybevételére is.

Bejelentkezéskor ügyelj rá, hogy a számodra legmegfelelőbb időpontot foglald, a módosítás mindenkinek kellemetlenségeket okozhat!
Érdemes a masszázs adta felfrissülésre ráhangolódnod, így a pár perces hamarabb és - mindenekelőtt - a pontos érkezéssel magadnak segítesz leginkább. Így nem kell késve és már eleve kapkodva készülődnöd.

Késés esetén a masszázs a késés mértékétől függően rövidebb ideig tart, ezért is célszerű pontosan vagy pár perccel az alkalmad kezdete előtt érkezned!
Mivel bárkinek bármi közbe jöhet, természetesen lemondható a masszázsfoglalás, ám ilyenkor kérlek, hogy lemondási szándékod lehetőség szerint mielőbb jelezd, hogy időpontodat átadhassam más jelentkezőnek!
Amennyiben masszázsod napján mondod le időpontod, vagy pedig egyszerűen nem jelensz meg, a következő masszázsnál 100%-át a nem igénybe vett, de lefoglalt alkalomnak meg kell térítened.

Felhívom ajándékkártyával vagy épp bérlettel rendelkező vendégeink figyelmét, hogy rájuk is a fenti szabály vonatkozik természetesen azzal a módosítással, hogy nem kell pénzben semmit megtéríteni, az ajándékkártyák és bérletek alkalmainak terhére történik a levonás.
Kérlek tehát, hogy mind anyagi okokból, mind a kellemetlenségek elkerülése céljából jól válaszd meg a lefoglalni kívánt időpontot!

Várlak szeretettel!